Columbae
Volg ons ook op social media:
Actueel

Nieuw afhangbord & ledenadministratie

Nieuw afhangbord & ledenadministratie


De KNLTB is druk bezig met een moderniseringsslag.
Zo hebben zij hebben een nieuwe hard- en softwareleverancier gekozen en in dat kader is er nu, in de hal van ons clubgebouw, een nieuw afhangbord geplaatst.

Het principe van het afhangen (en de regels die wij bij TV Columbae hiervoor hebben afgesproken) zijn niet gewijzigd. We hebben alleen een mooier, iets groter, duidelijker en zuiniger scherm gekregen. De kaartlezxer is nu ook, veel netter, direct aan het scherm bevestigd. Zorg ervoor dat, bij het doorhalen van de pas, de magneetstrip naar het schermgericht is. 

 
OUD                          &                    NIEUW

                  


De lay-out van de schermen die je moet doorlopen om een baan te reserveren van een baan, is wel ingrijpend gewijzigd.
Maar het is vooral duidelijker, eenvoudiger en dus gebruiksvriendelijker geworden!
Goed (blijven) lezen, dan kom je zeker uit!Wil je zien hoe het werkt?

Voor een kort filmpje, klik hier.

In het kader van de modernisering wordt ook de ledenadminstratie naar een nieuw systeem gebracht dat moderner is en minder tijd kost om bij te houden. Onze ledenadminstratie (Derk Veldman) is er blij mee, maar de leden zullen daar, in eerste instantie, niet veel van merken. Behalve wellicht dat mutaties (bij de KNLTB) sneller behandeld kunnen worden en bv.  de ledenpassen (nodig om af te kunnen hangen) voor nieuwe leden sneller beschikbaar komen.

De KNLTB is echter nog lang niet klaar en de komende maanden zal er nog meer functionaliteit (zoals bijvoobeeld een App) beschikbaar komen. Wordt vervolgd!

 
© Tennisvereniging Columbae 2020. All Rights Reserved.