Columbae
Volg ons ook op social media:
Commissies

Voor en door vrijwilligers! Dat maakt Columbae succesvol.

Tennis- en Padelvereniging Columbae is bij uitstek het levende voorbeeld van een vereniging waar vrijwilligers tegelijkertijd het fundament én het bouwwerk van de vereniging vormen. Vrijwel alle activiteiten en werkzaamheden worden door vrijwilligers uitgevoerd waarbij de vereniging geen beroep doet op subsidies vanuit de gemeente (voorzover dat tegenwoordig nog kan). Een succesvolle formule die een grote betrokkenheid realiseert onder de leden en die ervoor zorgt dat de contributie en de buffetprijzen voor de leden al jaren op een laag niveau gehouden kunnen worden.

Met bijna 500 leden en een goed gevulde activiteitenkalender hebben we als vereniging de hulp van de leden keihard nodig, dat mag duidelijk zijn. Het succes komt niet vanzelf. De banen worden niet zomaar speelklaar, de poort, de kantine en de bar gaan niet vanzelf open en bijvoorbeeld de ledenadministratie is geen klusje dat even op een zondagnamiddag kan worden gedaan. Het zijn slechts voorbeelden van de vele werkzaamheden die nodig zijn om onze vereniging in de lucht te houden. In de grijze balk hierboven kunt je meer gedetailleerde informatie vinden over de verschillende commissies binnen de vereniging. 

De vereniging kan niet zonder jullie hulp. Meld je daarom aan als vrijwilliger bij een van de bestuurs- of commissieleden. Een eenvoudige mail sturen kan natuurlijk ook, klik hier.
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

© Tennisvereniging Columbae 2023. All Rights Reserved.