Columbae
Volg ons ook op social media:
Commissies

Technische Commissie

De technische commissie is verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van het technisch beleid van de vereniging. Hieronder valt niet alleen de organisatie van de verschillende competities en toernooien maar ook het bewaken van de (technische) ambities van onze vereniging.
 
De Technische Commissie (of kort weg de TC) is de spil van de vereniging als het gaat om het tennis-technisch beleid van de vereniging. De TC heeft met name een spilfunctie omdat er naast de activiteiten voor de senioren ook nauw wordt samengewerkt en overlegd met de jeugdcommissie (JC) en de hoofdtrainer van de vereniging. In principe is de TC verantwoordelijk voor alle tennisactiviteiten op ons park en binnen onze vereniging. Dit hoeft niet per se te betekenen dat de organisatie van die activiteiten ook door de TC gebeurt. De TC organiseert zelf de jaarlijkse clubkampioenschappen en niet in de laatste plaats ons eigen open toernooi.

De TC bereidt ook jaarlijks de verschillende competities voor en begeleidt deze competities op de verschillende speeldagen. Aangezien de vereniging inmiddels naast recreatief tennis ook prestatief een serieuze ambitie heeft neergelegd heeft de TC in toenemende mate een belangrijke rol in de samenstelling van de verschillende (selectie)teams. Columbae kan er trots op zijn dat er al jarenlang veel belangstelling is om deel te nemen aan de verschillende competities. 
 
Neem voor vragen contact op met de Technische Commissie
 

Marion Hartog

Commissielid

Jolanda Limpers

Commissielid

Koert Gerritsen

Commissielid

Arjan Dijk, van

Commissielid
© Tennisvereniging Columbae 2021. All Rights Reserved.