Columbae
Volg ons ook op social media:
Contact

Vertrouwenscontactpersoon

Bij Tennisvereniging Columbae vinden wij het belangrijk dat onze leden in een veilige omgeving kunnen tennissen en weten waar ze terecht kunnen als ze worden geconfronteerd met ongewenst, grensoverschrijdend gedrag.


Wanneer jij of je kind te maken krijgt met ongewenst gedrag, zoals pesten, agressie, discriminatie, seksuele intimidatie of ander grensoverschrijdend gedrag, of zijn er vermoedens, dan kan het goed zijn om hierover met iemand te praten en advies te krijgen.
Je kunt hiervoor natuurlijk bij één van de bestuursleden terecht, maar het is belangrijk dat er daarnaast ook een onafhankelijk aanspreekpunt is. Daarom hebben wij een vertrouwenscontactpersoon (VCP) aangesteld.
 
De VCP van onze vereniging is Bianca Toonen.
Zij tennist al jaren bij onze vereniging, is getrouwd, heeft 2 dochters en is sinds 1992 werkzaam als verpleegkundige.
Zij is gewend om te gaan met vertrouwelijke informatie.
 
De VCP is er voor iedereen binnen de vereniging. Voor de sporters, de ouders van sporters maar ook voor onze vrijwilligers. De VCP luistert naar de klacht, of een vermoeden, en is op de hoogte van de te volgen stappen.  De informatie is vertrouwelijk en wordt alleen met jouw toestemming gedeeld. De VCP neemt een neutrale positie in binnen de vereniging.
 
Als er sprake is van seksuele intimidatie en je wilt het niet bespreken met onze vertrouwenscontactpersoon van de vereniging, dan kun je ook terecht bij het NOC*NSF, klik hier. Het Vertrouwenspunt Sport van NOC*NSF is telefonisch bereikbaar op 0900-2025590.
 
De VCP van onze vereniging rapporteert aan het Bestuur (anoniem) of er meldingen zijn geweest, van welke aard deze meldingen waren en hoe de voortgang en afsluiting hebben plaatsgevonden.
 

De contactgegevens van onze VCP zijn:
 
Bianca Toonen
e-mail: klik hier
Tel: 06 482 103 14
© Tennisvereniging Columbae 2021. All Rights Reserved.