Columbae
Volg ons ook op social media:
Over TV Columbae

De Club van 25 - je doet iets extra's voor de jeugd!

Een prachtig en succesvol initiatief dat volledig buiten de normale begroting van de vereniging wordt georganiseerd. Een initiatief waar inmiddels al sinds jaren een grote groep deelnemers een extra bijdrage van € 25,- per jaar doneren en waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan de jeugd van Columbae.

In de normale begroting van de vereniging reserveert de vereniging jaarlijks een aanzienlijk bedrag voor de jeugd van TV Columbae. Hiervan worden de reguliere activiteiten georganiseerd en betaald. Om nog eens te benadrukken dat de jeugd bij Columbae een zeer belangrijke plaats inneemt heeft de sponsorcommissie jaren geleden het initiatief geniomen om de Club van 25 op te richten.

De opbrengsten hieruit worden in nauw overleg met de jeugdcommissie volledig aan extra activiteiten, evenementen of investeringen voor de jeugd besteed. 

Een leuke bijkomstigheid is, dat er eens in de 2 jaar een gezellige "Club van 25 bijeenkomst" wordt georganiseerd.

Draag je Jeugd van TV Columbae ook een warm hart toe?

Meldt je dan aan voor de Club van 25 door het inschrijfformulier  te downloaden, volledig in te vullen en vervolgens te mailen aan de Sponsor commissie van TV Columbae.
© Tennisvereniging Columbae 2021. All Rights Reserved.