Columbae
Volg ons ook op social media:
Over TV Columbae

Lid worden van Columbae, de eerste stap naar veel plezier!

Heb je interesse om lid te worden van TV Columbae? Leuk! Op deze pagina vind je alle informatie die daarvoor nodig is. Onderaan deze pagina kunt je, door het invullen van de velden, de eerste stappen zetten om lid te worden. Mocht je echter eerst meer informatie willen, dan kunt je uiteraard geheel vrijblijvend contact opnemen met de ledenadministratie of een keer langskomen op ons park. Op de contactpagina vind je alle belangrijke telefoonnummers en (email)adressen.

Introductieregeling:
TV Columbae biedt geïnteresserden de mogelijkheid kennis te maken met de tennissport zonder direct lid te hoeven worden van onze vereniging. Je kunt dan op ons park tennissen en betaalt daarvoor slechts een bescheiden financiële bijdrage (senioren € 5,- en jeugd
€ 2,50). Het verplicht je verder tot niets.
Aan het introduceren zijn slechts de volgende voorwaarden verbonden:
  • je wordt geïntroduceerd door een lid van TV Columbae
  • je kunt slecht 3 keer worden geïntroduceerd, daarna bepaal je of je lid wilt worden
  • je mag niet op alle momenten van het jaar spelen.
    Raadpleeg hiervoor de ledenadministratie of het introductiereglement​
 
Voor een actueel overzicht van de contributietarieven en uitgebreide voorwaarden, klik hier.
 
Alle leden van TV Columbae zijn automatisch lid van de KNLTB. Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk. Het lidmaatschap van de KNLTB is nodig om namens TV Columbae te kunnen deelnemen aan competities en toernooien (ook die bij andere verenigingen). Wanneer je lid wordt krijg je een lidmaatschapspas uitgereikt die voorzien is van een pasfoto. Deze foto (400x300 pixels) kun je ook meesturen wanneer je hieronder het formulier invult. Je kunt deze natuurlijk ook afgeven bij de ledenadministrateur. Voor meer informatie over de ledenadministratie, klik hier.

Let op: De contributiegelden worden jaarlijks in de maand februari of maart automatisch geïncasseerd. Veelal wordt dit moment vooraf, ruim voor de incassodatum, op de website gemeld. Je krijgt hiervan dus geen persoonlijk bericht.
Bij een nieuwe inschrijving wordt de eerste keer tevens de € 10,- administratiekosten in rekening gebracht.


Vul het onderstaande formulier in om lid te worden bij TV Columbae
Wij verzoeken je de onderstaande velden zo volledig en correct mogelijk in te vullen. Zorg daarbij dat er met name een geldig
E-mailadres
wordt ingevuld en vergeet niet om de beide "vinkjes" te plaatsen voor akkkoord. 

TV Columbae gaat uiteraard vertrouwelijk met je gegevens om. Wij gebruiken deze gegevens uitsluitend voor eigen verenigingsdoeleinden, zoals onze eigen administratie, nieuwsbrieven of gerichte mailing aangaande bijvoorbeeld tennisles, toenooien of andere vereninigingsactiviteiten. Door dit formulier in te vullen, geef je de vereniging toestemmimg voor alleen dat gebruik. Wil je meer weten over de privacy bij onze vereniging, klik hier.
 
Wilt u meerdere inschrijvingen doen? Vul dan voor ieder nieuw lid een nieuw formulier in.Je gegevens :
Voorletters *:
Roepnaam *:
Tussenvoegsel :
Achternaam *:
Geslacht:
Straat *:
Huisnummer *:
Postcode :
Plaats *:
Telefoonnummer 1*:
Nummer *:
Telefoonnummer 2:
Nummer: :
E-mailadres *:
Geboortedatum *:
Eventueel KNLTB nummer :
Pasfoto :
Speelsterkte*:
IBAN *:
Ten name van *:
 
 
Formulier
 
Nu inschrijven!

© Tennisvereniging Columbae 2019. All Rights Reserved.