Columbae
Volg ons ook op social media:
Over TV Columbae

Tennisles, iets voor jou?

Bij TV Columbae worden de tennislessen
uitsluitend verzorgd door
gediplomeerde en enthousiaste tennisleraren.


Voor ieder niveau en voor vrijwel elke leeftijd zijn er 
mogelijkheden om tennisles te krijgen.

De tennislessen
Voor zowel junioren als senioren worden er, in winter en zomer, op alle niveau's tennislessen gegeven.
Van beginner tot de (gevorderde) wedstrijdspeler. Bij de groepslessen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met ieders individuele wensen. Stap voor stap wordt toegewerkt naar het volgende niveau in het tennis. Het is mogelijk om in een grote of kleinere groep les te volgen of zelfs te kiezen voor privéles. Op dit moment bieden we de tennislessen aan op dinsdagen en donderdagen. Deze lessen starten in principe in twee halfjaarlijkse blokken: zomer en winter. Maar schroom niet om ook gewoon tussentijds contact op te nemen. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden door een mail te sturen naar de TC, klik hier.

Blijf fit en neem ook in de winter tennistraining!
De najaar- en winterperiode is bij uitstek geschikt om, zonder druk van toernooien, jouw techniek aan te scherpen en tegelijk lekker fit te blijven. De inschrijving hiervoor start meestal in de maand september.

Geniet van het goede weer en neem zomer tennistraining!
De zwoele zomerdagen zijn bij uitstek geschikt om heerlijk in de frisse lucht je tennisvaardigheden te verbeteren. Hiervoor kan er meestal in de maand Maart ingeschreven worden.

Zowel de zomer- als de wintertrainingen worden verzorgd door onze vaste tennislerraar Sebastiaan Hofland van House of Tennis.
 

De lessen deze winter
Dit winterseizoen bieden we (zowel op dinsdag als donderdag) 18 lessen aan. 
De eerste lessen/trainingen starten op dinsdag 23 oktoberl 2018 (week 43). En het seizoen eindigt opdonderdag 14 maart 2019 (week 11). Voor een overzicht van de lesweken, klik hier. Voor meer toelichting en voor inzage in de regelementen van de tennisschool, klik hier. De Tennisschool deelt (in overleg met TC en JC) de beschikbare lesuren in, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de opgegeven wensen.

Kosten en betalen
De kosten van de aangeboden lessen / trainingen zijn afhankelijk van de keuze van het lespakket en de (maximale) grootte van de lesgroep (bij minder deelnemers zal de prijs anders zijn). Een overzicht van de actuele prijzen, klik hier. House of Tennis int het lesgeld via een eenmalige incasso. Je kan ook kiezen voor incasso in 5 termijnen (steeds rond de 15e van de maand).

Aanmelden
Het aanmelden voor het volgen van tennislessen op het park van TV Columbae gebeurt door het invullen van het inschrijfformulier op de website van onze tennisschool House of Tennis, klik hier.
Daar kan een voorkeur opgegeven worden ten aanzien van bijvoorbeeld lesdag, lestijd, groepsgrootte en betaalwijze. Je kunt daar tevens extra informatie meegeven, bijvoorbeeld hoe laat een kind van de basis school thuis komt. 

Let op: d
e inschrijvingsperiode sluit op maandag 1 oktober 2018.
 

Belangrijk om vooraf te weten
Om deel te kunnen nemen aan de tennislessen is een lidmaatschap van TV Columbae verplicht.
Bent je nog geen lid, maar wil je toch gaan lessen, neem dan aub even contact op met onze ledenadministratie 
(klik hier voor de gegevens) of word direct lid van onze vereniging door het invullen van dit formulier op deze website.
© Tennisvereniging Columbae 2018. All Rights Reserved.