Columbae
Volg ons ook op social media:
Overige

Ledenadministratie, een nauwkeurig vak!

Voor het voeren van een goede ledenadministratie is het van grootste belang dat de vereniging over de juiste persoons- en adresgegevens beschikt. Logisch zul je denken. Het vergt echter (van u en van ons) meer moeite dan je misschien op het eerste gezicht zou verwachten. Op deze pagina houdt de ledenadministrateur u op de hoogte van de alle weetjes op dit gebied.
Ledenadministratie, een nauwkeurig vak!

Onze vereniging kent door het kalenderjaar heen vele wisselingen in het ledenbestand. Aangezien alle leden van de vereniging per definitie lid zijn van de KNLTB vergt dit een nauwgezette en nauwkeurige vorm van administratie. Gelukkig worden er nieuwe mensen lid en ja, helaas vallen er om een veelvoud aan redenen ook weer mensen af. Per saldo dobbert ons ledenaantal rond de 350 en daarbij zijn de junioren, senioren en de rustende leden meegerekend. Als u zich vervolgens ook realiseert dat de leden (gelukkig) ook contributie afdragen aan de vereniging, weet u ook waarom de ledenadministrateur een nauwkeurig vak uitoefent.

De handigste en meest eenvoudige manier om wijzigingen aan onze ledenadministrateur door te geven is gewoon via onze website. Wanneer je klikt op deze handige link voor het wijzigen van je gegevens kom je op de wijzigingspagina terecht. Zo kun je op elk moment van de dag de informatie in onze ledenadministratie aanpassen. Leuker kunnen we het dus wél maken en makkelijker óók! Deze link is bedoeld van bestaande leden van onze vereniging maar ook voor mensen die lid willen worden hebben we een vergelijkbare pagina beschikbaar.

Als toekomstig lid bent je wellicht geïnteresseerd om eerst een keer "proef te draaien" bij TV Columbae, hiervoor hebben we een speciale intrductie regeling. Of wellicht wil je weten wat de  contributietarieven van onze vereniging zijn. Dit kun je allemaal nalezen op pagina "Lid worden", klik hier. Ieder lid van TV Columbae is overigens ook altijd lid van de KNLTB. Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk. Door het KNLTB lidmaatschap is het mogelijk om namens TV Columbae deel te nemen aan door de KNLTB georganiseerd toernooien en competities. Hiervoor is het noodzakelijk dat er op de ledenpas een pasfoto staat afgebeeld. Zonder deze foto kan het meedoen aan competities en toernooien problemen opleveren. je foto moet je bij je inschrijving digitaal meesturen. Voor bestaande leden worden de nieuwe ledenpassen in de maand maart in het clubhuis uitgegeven. Via deze website word je hiervoor vroegtijdig uitgenodigd. Passen de op dat moment niet worden afgehaald, worden niet nagestuurd maar zullen bij de ledenadministratie moeten worden afgehaald.

Neem in de volgende gevallen contact op met onze ledenadministrateur (voor zijn gegevens, klik hier):
  • je wilt een nieuwe foto op de ledenpas
  • je bent je ledenpas kwijtgeraakt (informeer ook eens op het clubhuis of deze daar gevonden is)
  • je wilt iemand introduceren die geen lid is, voor het introductieregelement, klik hier
  • je ledenpas werkt niet op het afhangsysteem in de hal van het clubhuis
  • je ledenpas werkt niet voor het openen van poort en/of de voordeur van het clubhuis
  • als je het lidmaatschap van TV Columbae wilt beëindigen (dit kun je ook via de website doen: klik hier)
 
De contributiegelden worden jaarlijks in de maand januari via een automatische incasso geïnd. Meer informatie hierover vind je op de pagina lid worden. In de vorm van een mededeling op deze website en een aparte nieuwsbrief wordt vroegtijdig aangekondigd dat deze incasso plaats gaat vinden.


Sylvia Donderwinkel, ledenadministratie
 
© Tennisvereniging Columbae 2019. All Rights Reserved.