Columbae
Volg ons ook op social media:
Wedstrijd tennis

Eigen toernooien van TV Columbae

Als actieve vereniging organiseert TV Columbae jaarlijkse een aantal, al dan niet officiële KNLTB, toernooien.Terborgse Wijncentrale Open Columbae Toernooi
Zoals ieder tennisvereniging organiseert ook TV Columbae ieder jaar een open 17+ KNLTB toernooi.
Dit toernooi wordt gespeeld van dinsdag 19 tot en met zaterdag 23 Juni 2018, net na de drukte van de voorjaarscompetities.
De catergoriën waarin kan worden gespeeld zijn, voor zowel single als (gemengd) dubbel: 4 - 5 - 6 - 7 - 8.
Zie voor de volledige tekst van de uitnodiging de flyer: klik hier.
Inschrijven kan (alleen digitaal) tot en met donderdag14 Juni 2018 op MijnKNLTB.Toernooi.nl, klik hier.
Voor meer informatie over dit toernooi kun je een mail sturen naar TC@Columbae.nl.Invitatietoernooi
Om mensen te enthousiasmeren voor de tennissport organiseert TV Columbae op zondag 17 September 2017 haar jaarlijks een invitatietoernooi. Ieder lid van TV Columbae kan een willekeurige persoon uitnodigen (geen KNLTB-lidmaatschap vereist) om een middagje mee te doen met dit gezellige, "niets moet, alles mag" - toernooi.


Jan Dousi Open 35 / 40+ dubbel Toernooi 
Ieder jaar in wordt dit vermaarde KNLTB toernooi begin augustus gehouden. Dit jaar is dat van woensdag 9 tot en met zondag 13 Augustus 2017. Veel oud leden en oude bekenden komen speciaal hiervoor weer even gezellig een aantal dagen terug naar onze vereniging Duiven.
Er worden uitsluiten mix partijen en dubbel partijen gespeeld voor dames in de 35+ en heren in de 40+. Dit in de categoriën 5, 6, 7 en 8. Inschrijven kan tot en met 31 Juli 2017 op Toernooi.nl.
Voor meer informatie over dit toernooi kun je een mail sturen naar Ben Gerritsen.Rood & Oranje Toernooi
Het toernooi voor de jeugd t/m 11 jaar wordt op zondag 3 september 2017 gehouden.
Dit jaar hoef je voor deelname geen lid te zijn van de KNLTB.
Inschrijven kan op Toernooi.nl.


TV Columbae Open winter dubbelcompetitie
Iedere winter wordt een dubbel/mix competite georganiseerd. Je hoeft geen lid van onze vereniging te zijn. Je hoeft zelfs geen KNLTB lid te zijn. We spelen 10 x keer op zaterdagmiddag, eens in de 2 weken, van 16.00 tot max. 19.00 uur). Zowel je tegenstander als je medespeler varieert per speeldag waarbij we beperkt rekening houden met de speelsterkte. Na afloop van je partij, van precies een uur, krijg je een warme hap zodat we lekkere lange derde helft mogelijk maken. Inschrijven kan op Toernooi.nl, klik hier. Ook indien je niet alle dagen aanwezig kunt zijn, af af en toe wil meespeeln, kun je je opgeven.
Voor de volledige tekst van de uitnodiging, klik hier.


Vrijdagavond dubbel competitie

Iedere winter organiseren wij voor onze leden een een dubbel / mix competitie. Eens in de 2 weken weken op vrijdagavond (van 19.00 tot max. 22.00 uur) werken we een speelronde af in een vaste competitie/poule met tegenstanders met een ongeveer vergelijkbare speelsterkte. Je speelt met een vaste partner steeds wedstrijden van een uur. Voor de volledige tekst van de uitnodiging, klik hier. Voor de speedata, standen en uitslagen kijk op toernooi.nl, klik hier.
 
© Tennisvereniging Columbae 2021. All Rights Reserved.