Lid worden

Wil je (weer) gaan tennissen of padellen en heb je interesse om lid te worden van TPV Columbae?
Je bent van harte welkom!

Eerst eens proberen?
TPV Columbae biedt de mogelijkheid om kennis te maken met tennis en/of padel zonder direct lid te worden van de vereniging door gebruik te maken van de introductieregeling.

Voor het introduceren gelden de volgende voorwaarden:

  • Je wordt geïntroduceerd door een actief lid van TPV Columbae.
  • Een lid kan via de KNLTB Club App de introducé aanmelden. Hij/zij kiest hiervoor eerst de baan en de tijd, vervolgens moet je bij “met wie ga je spelen” de introducé met geldig naam en e-mailadres opgeven.
  • Je kunt maximaal 3 keer geïntroduceerd worden, daarna bepaal je of je lid wil worden
  • Rustende leden kunnen niet worden geïntroduceerd.
  • Er kan niet worden geïntroduceerd tijdens competities, toernooien, evenementen en gedurende de piekuren (maandag t/m donderdag van 17:00 tot 22:00 en in het weekend tussen 9:00 en 13:00). Raadpleeg de activiteitenkalender om te kijken of je kunt spelen:

Padel Ambassadeurs
Onze vereniging heeft ook een enthousiaste groep Padel Ambassadeurs die regelmatig clinics verzorgen waar je vrijblijvend kunt kennismaken met de sport. Om je op te geven voor een clinic, stuur je een mailtje met je gegevens naar tc@columbae.nl

Lidmaatschap
TPV Columbae hanteert 1 type lidmaatschap waarmee je kunt tennissen en padellen. De jaar contributietarieven zijn de volgende:

  • Spelend lid 18+: € 165,-
  • Junior lid (12-17 jaar): € 50,-
  • Jeugd lid (<11 jaar):€ 37,50
  • Bij aanmelding wordt eenmalig € 10,- inschrijfgeld berekend

De contributiegelden worden jaarlijks in de maand februari via automatische incasso automatisch geïnd, voorafgaand hieraan wordt een factuur per e-mail verstuurd.
Voor nieuwe inschrijvingen wordt de contributie naar rato over de resterende maanden van het jaar berekend.

Alle leden van TPV Columbae zijn automatisch ook lid van de KNLTB. Hiermee kun je ook deelnemen aan competities en toernooien (ook bij andere verenigingen). Zodra je lid wordt, krijg je een lidmaatschapspas die wordt voorzien van een foto. Deze foto lever je zelf digitaal aan bij je inschrijving, de foto moet duidelijk zichtbaar alleen je gezicht weergeven.
Inschrijven? Inschrijven bij TPV Columbae:

Uitschrijvingen voor het nieuwe seizoen (= kalenderjaar) moeten vóór 1 december bij de Ledenadministratie gemeld worden per e-mail: ledenadministratie@columbae.nl
Wanneer leden zich gedurende het kalenderjaar uitschrijven, is er geen recht op restitutie van de contributie. Zie hiervoor ook het ‘Huishoudelijk Reglement’:

Tennis- en padelvereniging Columbae

De Nieuweling 4
6921 JL  Duiven