Padel

Padel groeit hard in Nederland en ook bij TPV Columbae merken we een toenemend enthousiasme voor deze populaire racketsport.
Op dit moment beschikt onze vereniging over 2 padelbanen en zijn er plannen om dit verder uit te breiden naar 4 banen.

Wanden en hekwerk
Bij padel gaat de bal elke keer weer net anders dan je verwacht. In de kooi moet je op alles voorbereid zijn. Net als je denkt verslagen te zijn, krijg je onverwacht toch weer een tweede kans, bijvoorbeeld door hulp van de wanden. Maar ook het hekwerk van de kooi doet mee in het spel en je mag zelfs helemaal buiten de kooi de bal nog terugspelen.

Snel te leren
Onze vereniging kent inmiddels een grote groep enthousiaste padellers van alle niveaus. Padel is relatief snel te leren en minder technisch dan tennis.
Onze ledenbestand groeit continue met nieuwe enthousiaste spelers die elkaar makkelijk weten te vinden en uit te nodigen via groepsapps.

Padelles
Padelles is mogelijk voor ieder niveau en voor elke leeftijd. Zowel in de zomer als in de winter worden de lessen verzorgd door de padelschool Ik-padel.
De lessen worden gegeven door Marianne van Zanten en Melanique van Maanen.

Aanmelden padelles
Aanmelden voor de lessen kan door eenmalig een account aan te maken en het inschrijfformulier in te vullen op de website van yourPADEL:

Om deel te nemen aan de padellessen is een lidmaatschap van TPV Columbae verplicht.
Je kunt direct lid worden van onze vereniging via Inschrijven bij T.P.V. Columbae:

Heb je vragen over de padellessen?
Neem dan even contact op met onze Technische Commissie:

Tennis- en padelvereniging Columbae

De Nieuweling 4
6921 JL  Duiven