Tennis

Tennis is nog steeds erg populair en na voetbal de tweede sport in Nederland. Meer dan een miljoen mensen staan regelmatig op de tennisbaan. TPV Columbae is één van de 1650 verenigingen die ons land rijk is en kent een eigen karakter en verenigingscultuur.

Samen tennissen
Tennis is geschikt voor alle leeftijden en iedereen kan het leren. Het is gezellig, het is goed voor je gezondheid en je kunt het je hele leven blijven doen.
TPV Columbae faciliteert onze leden met eigen toernooien, toss avonden en -ochtenden, open toernooien en competities.
Elke week een potje tennissen met je vrienden en na afloop nog een gezellig drankje in de kantine of op het terras? Of wil je met tennis beginnen en zoek je nog aansluiting? Onze vereniging verbindt en maakt het allemaal mogelijk!

Tennislessen
Voor zowel junioren, senioren, beginners en gevorderde wedstrijdspelers worden er in de winter en in de zomer tennislessen gegeven. Bij de groepslessen wordt rekening gehouden met het niveau en de individuele wensen. Het is mogelijk om in een grote groep (8 personen) of kleinere groep te lessen, waarbij zelfs privéles mogelijk is. Op dit moment bieden wij de tennislessen aan op maandag en donderdag. De lessen starten in twee halfjaarlijkse blokken gedurende de zomer en winter.
Zowel in de zomer als in de winter worden de lessen verzorgd door Ruud Gorissen van Tennisschool Tom Kreemers. De eerste tennislessen beginnen op 11 maart 2024 en lopen door tot half augustus.

Kosten
De kosten zijn afhankelijk van de keuze van het lespakket en de grootte van de groep. Een overzicht van de actuele prijzen vind je op het inschrijfformulier.
De tennisschool hanteert een eenmalige incasso, of indien gewenst een incasso in termijnen. Aanmelding kan via de website van de tennisschool:

Om deel te nemen aan de tennislessen is een lidmaatschap van TPV Columbae verplicht.
Je kunt direct lid worden van onze vereniging via Inschrijven bij T.P.V. Columbae:

Heb je vragen over de tennislessen?
Neem dan even contact op met onze Technische Commissie:

Tennis- en padelvereniging Columbae

De Nieuweling 4
6921 JL  Duiven